-палачинки
-гъби
-пушено свинско филе
-готварска сметана
-кашкавал
-топено сирене
Приготвяме си няколко палачинки. Нарязваме на кубчета филето, на ивички гъбките. Запържваме гъбките в малко зехтинче, заедно с филето и добавяме сметаната. Оставяме така три, четири минутки. Добавяме кашкавала и топеното сирене. Малко горчица и черно пиперче.
С готовата смес пълним палачинките и ги завиваме като пакетчета. Нареждаме в тавичка и настъргваме отгоре обилно кашкавал, малко горчица и капки сметана и пак кашкавал. Запичаме в предварително загрята фурна само отгоре. Сервираме ги топли с лимон
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Евелина,
ОтговорИзтриванеМного красив блог -
чудесни идеи, аранжиране и снимки.
Поздрав, Диана
Диана, Благодаря за милите думи! Аз се възхищавам на човек, като тоб и подобни адмирации са голяма чест за мен!
ОтговорИзтриванеЕвка, липсваха ми кулинарните ти предложения. Много се радвам, че си направила блог, поздравления!
ОтговорИзтриванеЩе го следя с интерес, а също и сватбения. Стахотно е, че ще използваш уменията си, за да радваш повече хора на един от най-хубавите дни в живота - романтичния сватбен ден.
Сърдечни поздрави: Лети
Евка, пак съм аз :)
ОтговорИзтриванеИмаш награда при мен.
Успешни и усмихнати дни : Лети
Hummmmm delicia!!!
ОтговорИзтриванеBEIJO- BRAZIL -
Maria Paula
Звучи страхотно! До сега съм яла палачинките само сладки, но и това трябва да се пробва! Благодаря Ви за рецептата!
ОтговорИзтриване