19.03.2010 г.

Палачинка с гъби и сметана

-палачинки
-гъби
-пушено свинско филе
-готварска сметана
-кашкавал
-топено сирене



Приготвяме си няколко палачинки. Нарязваме на кубчета филето, на ивички гъбките. Запържваме гъбките в малко зехтинче, заедно с филето и добавяме сметаната. Оставяме така три, четири минутки. Добавяме кашкавала и топеното сирене. Малко горчица и черно пиперче.
С готовата смес пълним палачинките и ги завиваме като пакетчета. Нареждаме в тавичка и настъргваме отгоре обилно кашкавал, малко горчица и капки сметана и пак кашкавал. Запичаме в предварително загрята фурна само отгоре. Сервираме ги топли с лимон

6 коментара:

  1. Евелина,
    Много красив блог -
    чудесни идеи, аранжиране и снимки.
    Поздрав, Диана

    ОтговорИзтриване
  2. Диана, Благодаря за милите думи! Аз се възхищавам на човек, като тоб и подобни адмирации са голяма чест за мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Евка, липсваха ми кулинарните ти предложения. Много се радвам, че си направила блог, поздравления!
    Ще го следя с интерес, а също и сватбения. Стахотно е, че ще използваш уменията си, за да радваш повече хора на един от най-хубавите дни в живота - романтичния сватбен ден.
    Сърдечни поздрави: Лети

    ОтговорИзтриване
  4. Евка, пак съм аз :)
    Имаш награда при мен.
    Успешни и усмихнати дни : Лети

    ОтговорИзтриване
  5. Звучи страхотно! До сега съм яла палачинките само сладки, но и това трябва да се пробва! Благодаря Ви за рецептата!

    ОтговорИзтриване